Nieuw account?    Vergeten?   
 
 
 
 
 
 

10 JAAR HERENBOEREN! 

Geplaatst op 04-11-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Herenboeren Nederland

Op 31 oktober 2013 werd Stichting Herenboeren opgericht. In de tien tumulteuze jaren die daarop volgden is er waanzinnig veel tot stand gebracht door duizenden mensen die dezelfde ambitie en drive voelen.

Herenboeren anno 2023 is een sterk groeiend landelijk netwerk met inmiddels 18 Herenboerderijen, van Assen tot Weert en van Rotterdam tot Enschede. Ook zijn er ruim 35 Herenboerderijen in oprichting. Er zijn al meer dan 8.000 Herenboeren in Nederland, zelfs 13.500 als we de Herenboeren in spé meetellen die een intentieverklaring hebben getekend om mee te doen met een toekomstige Herenboerderij bij hen in de buurt.

Op de 10e verjaardag van Herenboeren, 31 oktober 2023, is een jubileummagazine uitgebracht. Hierin vind je prachtige foto’s en mooie persoonlijke interviews met diverse coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen.

Rondom het centrale thema Hobbels en Helden geeft dit magazine een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging. Waar we met zijn allen ontzettend trots op zijn.

Klik hier om door het hele online ’10 jaar Herenboeren’ magazine te bladeren!

Voor vragen over het magazine kun je contact opnemen met team Herenboeren Nederland via eitacinummoc.[antispam].@herenboeren.nl


 

Plaats een reactie bij dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 

Contactgegevens

Vriezekoop Noord 4c
  2451 CS   Leimuiden   
 
ecivresnedel.[antispam].@herenboerenleimuiden.nl
http://www.herenboerenleimuiden.nl