Nieuw account?    Vergeten?   
 
 
 
 
 
 

Herenboeren in de landelijke media

Geplaatst op 10-06-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Herenboeren NL

Herenboeren is "hot". 

Oprichter Geert van der Veer en Herenboerderij Willemshoeve stonden afgelopen week in Trouw én in delogometwit Volkskrant. 

Anderhalve week geleden, op maandag 27 mei, viel hij bij zo'n 100.000 huishoudens op de mat: de Trouw, met op pagina 8 en 9 een prachtig artikel over Herenboeren!
Verslaggever Debby Spruyt ging op bezoek bij Herenboeren Willemshoeve in Soest en sprak met Herenboeren oprichter Geert van der Veer. Dat leidde o.a. tot de treffende one-liner "wij bouwen in plaats van te mauwen". Nieuwsgierig wat Geert tot die uitspraak bracht?

Lees hier het artikel terug

Gisteren verscheen in de Volkskrant, met meer dan 450.000 abonnees, een schitterend persoonlijk interview met Herenboeren-oprichter Geert van der Veer, geschreven door journalist Fokke Obbema.

In zijn rubriek 'Het Ideaal' interviewt Fokke Obbema mensen die hun leven aan hun ideaal wijden en dat geldt zeker voor Geert. Kenmerkend voor Geert is zijn onuitputtelijke positiviteit en enthousiasme voor duurzame landbouw: "Liever breng ik het positieve verhaal: 'de [voedsel]transitie' is keileuk en biedt enorm veel kansen!" Benieuwd naar de rest van het interview? 

Lees hier het artikel terug


 

Plaats een reactie bij dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 

Contactgegevens

Vriezekoop Noord 4c
  2451 CS   Leimuiden   
 
ecivresnedel.[antispam].@herenboerenleimuiden.nl
http://www.herenboerenleimuiden.nl