Nieuw account?    Vergeten?   
 
 
 
 
 
 

SAMEN VOOR ONZE GROND

Geplaatst op 16-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ton Kuipers

Beste vrienden van Herenboeren Aan den Drecht,

Op donderdag 16 december 2021 gaf Aardpeer, samen voor grond het startschot voor de uitgifte van de Samen voor Grond II obligatie. Met de opbrengst van de obligatielening wordt geld opgehaald om grond aan te kopen voor vijf natuurvriendelijke boeren en voedselinitiatieven, waaronder Herenboeren Aan den Drecht. Inmiddels is bijna 60% van de obligaties verkocht en dat is geweldig nieuws! Om er zeker van te zijn dat Herenboeren Aan den Drecht definitief grond onder de voeten krijgt en voor de huidige en toekomstige generaties samen duurzaam voedsel kan blijven produceren gaan we natuurlijk voor de 100%. Een belegging vanaf € 1.000 voor iedereen die daaraan kan en wil bijdragen. Meer informatie zoals het memorandum staat op de website.

Daarom nodigen we iedereen die meer wilt weten over de obligatielening van harte uit om deel te nemen aan het webinar dat we organiseren op dinsdag 18 januari om 20:00 uur: “Samen voor Grond voor Herenboeren Aan den Drecht”.

Registreer je via onderstaande link en hoor hoe Stichting BD Grondbeheer, Aardpeer en Herenboeren willen bijdragen aan de transitie van ons landbouw- en voedselsysteem door grond aan te kopen. En hoe we met onze achterban van Herenboeren Aan den Drecht ervoor kunnen zorgen dat de financiering voor de aankoop van de grond van de Herenboerderij veiliggesteld kan worden.

Gasten van de avond zijn:

  • Michiel de Koe, lid van de raad van bestuur van Stichting Grondbeheer
  • Geert van der Veer, bestuurder bij Herenboeren Nederland
  • Isabel Duinisveld, agrarisch bedrijfsleider Herenboeren Aan den Drecht

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYlce-upzotEtfhuutrysHd64cdXkftHTFA

Door je te registreren ontvang je per mail een zoomlink die je op dinsdag 18 januari kunt aanklikken.

Op dit moment is de financiering van de grond voor twee jaar aangegaan door HBNL. De inschrijving voor de ‘Samen voor Grond II’ obligatielening is mogelijk tot 27 januari 2022 en wordt door Stichting BD Grondbeheer aangeboden via de website van DuurzaamInvesteren.nl. Vermeld bij het inschrijven dat het een om een obligatielening gaat specifiek voor Herenboeren aan den Drecht.

Natuurlijk vinden wij het fijn om zoveel mogelijk inschrijvingen te krijgen en willen je vragen dit te bericht te delen met zoveel mogelijk vrienden, kennissen en familie en andere geïnteresseerden!

We hopen je te zien op dinsdag 18 januari.


 

Plaats een reactie bij dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 

Contactgegevens

Vriezekoop Noord 4c
  2451 CS   Leimuiden   
 
ecivresnedel.[antispam].@herenboerenleimuiden.nl
http://www.herenboerenleimuiden.nl