Nieuw account?    Vergeten?   
 
 
 
 
 
 

CONTOUREN ZINTUIGENTUIN ZICHTBAAR

Geplaatst op 18-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Thea den Dulk

Zondag 20 maart was nagenoeg de hele zintuigentuin- / kruidentuincommissie op de boerderij aanwezig. Helaas was het een gure dag, maar tussen de buien door is het gelukt de omtrek en paden van de zintuigentuin uit te zetten met paaltjes en takken met vlaggetjes van geel zwart ? lint.

De zintuigentuin ligt langs de dijk naast de bessentuin en de kruidentuin komt op de plek waar nu de kipcaravan staat en kippen scharrelen. Er is een 'nat' gedeelte op het lage deel van de zintuigentuin bedacht waar een 'wadi' en of een vijver komt. Ook is er een heuse rotonde bedacht waar nu reeds een oude trekkerband met een als eerste aangeplant boompje, een salix, is gepoot. De bloeiwijze van de salix met zijn grappige 'katjes' prikkelt onze zintuigen. Onze ogen vinden ze mooi, maar kunnen er ook door middel van allergie op reageren. Een soort dubbeldoel boompje dus...

Binnenkort hopen we aan de slag te gaan met de daadwerkelijke aanleg van de paden en met het plaatsen van een loopplank over de sloot van de ene naar de andere tuin. Eén van de leden heeft een loopplank van ongeveer een meter breed kunnen regelen. Zodra er weer vorderingen zijn krijgen jullie een update.


 

Plaats een reactie bij dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 

Contactgegevens

Vriezekoop Noord 4c
  2451 CS   Leimuiden   
 
ecivresnedel.[antispam].@herenboerenleimuiden.nl
http://www.herenboerenleimuiden.nl