Nieuw account?    Vergeten?   
 
 
 
 
 
 

Zintuigentuin

Geplaatst op 19-05-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Karin Spruijt

zintuigentuin

Steeds meer mensen ontdekken de zintuigentuin, hij ziet er met alle viooltjes zeer kleurrijk en uitnodigend uit. Als een van de leden daar aan het werk is, wordt er regelmatig gevraagd of we nog planten kunnen gebruiken. Daar zijn we heel blij mee want om de strijd tegen het gras te winnen is het belangrijk dat er zo veel mogelijk planten in staan. Dus als iemand nog planten over heeft, wij kunnen ze goed gebruiken.

Ook is er begonnen met het uitzetten van de kruidentuin, dit is iets waar we al langere tijd naar uit kijken om aan te beginnen. Voor wie nieuwsgierig is hoe het er uit komt te zien, bij de uitgifte hangt een tekening op het bord.

Een ander idee hebben we om deze zomer een mosaïk bank te maken op een mooi plekje in de zintuigentuin, dit is iets wat we graag samen met andere leden willen doen op zomeravonden in juli en augustus. Hier hebben we natuurlijk tegels voor nodig.

Heeft iemand nog gekleurde tegels over van bijvoorbeeld een badkamer dan willen we die graag hebben. Je kan ze neerzetten naast de eerste boog langs het trekkerpad.

Verder is het leuk te weten dat er een blote-voeten-pad in aanleg is. Deze is echter nog niet af, dus ga er nog niet over lopen, u kunt zichzelf verwonden, dat is niet de bedoeling. Nog even wachten...dan kunnen we er straks allemaal lekker van genieten!


 

Plaats een reactie bij dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 

Contactgegevens

Vriezekoop Noord 4c
  2451 CS   Leimuiden   
 
ecivresnedel.[antispam].@herenboerenleimuiden.nl
http://www.herenboerenleimuiden.nl